Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ha Mészáros Lőrinctől lopsz, csak visszaveszed a közvagyont
  2016-12-02 08:14:01, péntek
 
  Ha Mészáros Lőrinctől lopsz, csak visszaveszed a közvagyont


Bízzuk Orbánra a pénzünk és a harcot a nyugati világ, az EU ellen. Majd szól, ha nyertünk. Ha nem, azt úgy is észre fogjuk venni.

Banánköztársaság, Kiemelt | Szerző: Zsebesi Zsolt | 2016. október 26.



Ha Mészáros Lőrinctől lopsz, csak visszaveszed a közvagyont



Bárki ebben az országban, aki csak egy szalmaszálat is eltulajdonít Mészáros Lőrinc szérűjének bármely kazlából, bármikor és bárhogy megdézsmálja megszámlálhatatlan jószágait, csak visszaveszi, ami a miénk volt, az ország közös vagyonának részét képezte, egészen addig, amíg a felcsúti gázszerelő át nem vette Simicska Lajos megüresedett helyét Orbán Viktor miniszterelnök lábánál, ahová nemrég heveredhetett le, Simicska még ki sem hült helyére, hogy - mint a kormányfő első számú kegyeltje, vagy ahogyan a magyar városi szleng az ilyen udvari funkciót nevezni szereti -, a kormányfő strómanja köpködhesse a szotyolát maga elé két szállodalánc és egy médiabirodalom megvásárlása között. Persze a kormányfő a parlamentben vehemensen cáfolja, hogy egyáltalán strómanja lenne, és ha mégis, azt Mészáros Lőrincnek hívnák, de mi tőle tudjuk, hogy nem szabad arra figyelni, amit mond, csak arra - de arra viszont nagyon -, amit tesz.

Nos, Orbán Viktor azt teszi, amit a strómanokkal tenni szoktak. A kirúgott Simicska helyére beugrott Mészáros Lőrinc nevű új strómanját tömi éjt nappallá téve zsíros állami megrendelésekkel, úgy, hogy a szerencsétlen gázszerelő már azt sem tudja, hol áll a feje. Nem olyan régen egymilliárd forint osztalékról feledkezett meg, amit a cégeiből vett ki, de - legyünk őszinték - teljesen joggal ment ki a fejéből, hiszen abból ő egy megveszekedett vasat sem látott. Maradéktalanul leadta a jelentéktelen summát a főnöknek, pont, ahogy strómanhoz illik, mintha soha nála se lett volna.

Csakhogy Lőrinc még kezdő ezen a pályán, - bár kétségtelenül egy Simicskát megszégyenítő tempóban nyeli az állami pénzeket - és valójában nem elfelejtette beírni a saját vagyonnyilatkozatába az ominózus milliárdot, amit ok nélkül a szemére hánytak, hanem a felcsúti gázszerelő az egykori kisember fejével azt gondolta, hogy ami nincs nála, mert a főnöknél van, az nem az övé, nem a vagyona része. Vagyis figyelmetlenségből igazat mondott. Akkor hazudott, de nagyot, amikor utólag beírta a vagyonnyilatkozatába, mintha az ominózus milliárd mégis nála lenne, pedig dehogy van. Ott van a megbízója zsebébe, a helyén.

matolcsy_orban

Egyébként ki a bánatos szerelmetes nemzeti gondolkodású drága jó atyaúristen gondolná komolyan, hogy ez a Simicska meg utódja a strómanságban annyira hibbantak lennének, hogy minden évben milliárd számra szedik ki a cégeikből az osztalékot. Ahelyett, hogy ,,leköltségelnék" a nyereségüket, vagy azonmód újabb bizniszbe fektetnék. A Simcskának - amikor még ő volt a Mészáros Lőrinc - érdekes módon ugyanez a hülye szokása volt. Az éves nyereségéből milliárdokat leadózott, majd kivett és ismeretlen helyre távozott vele. Persze senki sem írta fel a bankók számát, pedig milyen érdekes zsebekben láthattuk volna viszont őket. Így aztán nyomtalanul felszívódott az összes, hiszen ezért vették ki nyilvánosan, hogy aztán suba alatt annak lehessen odaadni, akinek kell.

Ezért én úgy gondolom, hogy ha egy magyar állampolgárral szembe talál jönni egymilliárd elfelejtett magyar forint egy sötét felcsúti sikátorban, akkor ne hezitáljon, azonnal tegye magáévá, mert az egyébként jogosan az övé, vagy az övé is, mert inkább mindannyiunk jussa, de biztos, hogy nem azé, akinél jelenleg pihen. Mert ne gondolja senki, hogy ezeket a milliárdokat villával forgatják Mészáros Lőrinc valamelyik tanyájának erre a célra felújított uradalmi csűrjében, vagy rejtett komorájában, hogy meg ne penészedjenek. Mert ezek a milliárdok ott vannak, ahol lenniük kell, a mindenkori stróman főnökénél.

Mikroökonómiai szinten vizsgálva a jelenséget első látásra úgy látszik, mintha egyáltalán nem lenne mindegy, hogy a Simicska-Mészáros-Orbán háromszögben milyen pályán mozog a pénzünk. Pedig valójában teljesen indifferens. Egyszer azért, mert ha az állami milliárdok a Lajoshoz, majd onnan a Viktorhoz kerültek, vagy most a Lőrinchez és onnan a Viktorhoz, az az egyszerű magyar adófizető minimálbéres és közmunkás, vagy alulfizetett közszolga számára pont olyan ganz Egal, mint Orbán Viktor számára. Ugyanis a pénz így is úgy is a végén nála köt ki. Az nem számít, hogy a Lajos és a Lőrinc is kiveszi belőle a saját részét, de hát meg is dolgozott mind a kettő érte. Övék a szégyen és a kockázat. Ahogy egy új magyar szólásban a német focira vonatkozó brit szentencia visszaköszön: a mai magyar korrupció olyan, amit 10 millió magyar játszik, és a végén a pénz mindig Orbán Viktornál, a családjánál, a haverjainál és a barátainál köt ki.

Makroökonómiai szempontból, vagyis a nemzetgazdaság szintjén pedig nem értelmezhető az ellopott pénz, hiszen a végén az is visszakerül fogyasztás formájában a gazdaságba, ami meg nem, mert svájci számlán megtakarításként landol, az nagyon hasznos funkciót tölt be abban, hogy ne legyen infláció, fölösleges kereslet ne hajtsa az egekbe az árakat. Hogy a dolog jól működik és százmilliárdok vándorolnak svájci és egyéb offshore számlákra, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Magyarországon már nemhogy infláció nincs, de deflációtól kell tartani.

korruption

Simicska Lajos és a Mészáros Lőrinc - rossz nyelvek szerint - nem tudja eldönteni, hogy kitől tartson jobban: Polt Péter ügyészségétől, vagy attól, hogy a 2018-as választást az ellenzéki összefogás nyeri az egymással összebarátkozott MSZP és a DK vezetésével és a győztesek majd jól elszámoltatnak mindenkit. Bennfentesek úgy tudják, hogy a Lajos és a Lőrinc - nem tudni miért - valójában egyedül attól félnek, hogy a főnök úgy felbassza a brüsszeli kommunista és moszkovita, migránssimogató bürokraták agyát, hogy elzárják a pénzcsapot, ami annyit jelent, hogy az egész magyar pilótajáték Simicskástól, Mészáros Lőrincestől, Garancsistól, Andy Vajnástól, Pancho Arénástól és kisvasutastól, Orbánostul összeomlik, mint egy Questor kártyavár.

Az orbáni pénzverde pesszimistább, vagy realistább alkalmazottjai és kedvezményezettjei egy ideje azt számolgatják, mire elég Putyin ígérete, hogy - ha másból nem is - de a soha meg nem épülő Paks 2-ből mindenkinek jut majd annyi, hogy - ha minden kötél szakad - felülhet egy Argentínába induló hajóra Fiumében. Aki esetleg nem érne időben a kikötőbe, azért - állítólag - egy An-124-est küld a Putyin, amivel az Orosz Föderációban található Csukcsföld autonóm körzetbe lehet repatriálni, majdnem pontosan az őshazába, ahol ugyan a klíma nem olyan mint nálunk, de a korrupció... mintha itthon lennénk. A világ egyik legnagyobb teherszállító repülőgépe idén szeptemberben már próbalandolást végzett Kecskeméten, mert az oroszok semmit sem bíznak a véletlenre.

Azt viszont senki sem akarja elhinni Matolcsynak, hogy a végső órára már a Nemzeti Bank teljes aranykészlete és devizatartaléka az alapítványai kastélyainak udvarán lesz teherautókra pakolva, ugyanis Matolcsy még csak most kezdett hozzá ezeknek a teherautóknak a legyártásához szükséges teherautógyár építési telkének kiválasztásához, de a döntés nagyon lassan megy, mert államilag ki kell hozzá sajátítani a második unokatestvére telkeit, amelyeket előtte még meg kellene az alapítvány pénzéből venni a kuzin számára.

És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy Juhász Péter, a magyar Robin Hood és Jávor Benedek, a magyar Tell Vilmos egyre nagyobb veszélyt jelentenek, mert szabadcsapatokat toboroznak a felcsúti erdőben és a kormányzó őfőméltósága ellen szervezkednek. Robin Hood azt hirdeti, hogy minden ellopott korrupciós pénzt visszavesznek a tolvajoktól és szétosztják a nép között. Tell Vilmosnak pedig egyszer már sikerült kivívni országa szabadságát, igaz, az az ország Svájc volt, és a dolognak szörnyű vége lett, mert Svájcban azóta állandóan népszavazást tartanak, amitől Orbán Viktor irtózik, mint ördög a tömjéntől.

wilhelmtell

Szóval 2018-ig számos érdekes és vidám esemény áll előttünk, még számosabb kevésbé érdekes és kevésbé vidámmal együtt, mégpedig síppal, dobban és nádi hegedűvel. No meg némi kézi tusával, ahol a magyarok közé keveredett magyarok esnek egymásnak, no nem a madár - ahogy szoktak -, hanem a Juhász füttye miatt, de - hála istennek - akárki győz, az mindenképpen magyar lesz, pont úgy, ahogy a vesztes is. Aki nem kíváncsi az egész banzájra, annak azt ajánljuk, hogy olvassák Mészáros Lőrinc vidéki lapjait és az ő új Népszabadságát, levezetésként a Magyar Időket, nézzék a köztelevíziót, Andy Vajna mind a 102 csatornáját, mert azok garantáltan nem fogják túlinformálni és agyon idegesíteni azokat, akik ki akarnak kapcsolódni a politikából és el akarnak vonulni a világ zaja elől, rábízva Orbán Viktorra, hogy megvívja csatáit a nyugati nagyhatalmakkal, valamint a világ maradék országaival, az IMF-fel, az OECD-vel, az ENSZ-szel, az EU-val, a NATO-val, az EKB-val, az MLSZ-szel, a FIFA-val, az UEFA-val és a rezsivel. Majd szól, ha nyertünk, ha nem, azt úgy is észre fogjuk venni.

Zsebesi Zsolt

http://gepnarancs.hu/2016/10/ha-meszaros-lorinctol-lopsz-csak-visszaveszed-a-kozv agyont/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: összebarátkozott, megtakarításként, szabadcsapatokat, megrendelésekkel, banánköztársaság, nagyhatalmakkal, devizatartaléka, kiválasztásához, migránssimogató, médiabirodalom, állampolgárral, magyarországon, alkalmazottjai, miniszterelnök, megveszekedett, nemzetgazdaság, próbalandolást, makroökonómiai, leköltségelnék, mikroökonómiai, elszámoltatnak, népszabadságát, maradéktalanul, százmilliárdok, levezetésként, ügyészségétől, heveredhetett, pesszimistább, teherautógyár, szeptemberben, legyártásához, szerencsétlen, aranykészlete, teherautóknak, teherszállító, jelentéktelen, nyugati világ, miénk volt, ország közös, felcsúti gázszerelő, kormányfő első, magyar városi, ilyen udvari, kormányfő strómanja, szotyolát maga, médiabirodalom megvásárlása, parlamentben vehemensen, strómanokkal tenni, kirúgott Simicska, szerencsétlen gázszerelő, cégeiből vett, megveszekedett vasat, Mészáros Lőrinctől, Bízzuk Orbánra, Zsebesi Zsolt, Mészáros Lőrinc, Simicska Lajos, Orbán Viktor, Mészáros Lőrincnek, Csakhogy Lőrinc, Orbán Viktornál, Polt Péter, Mészáros Lőrincestől, Andy Vajnástól, Pancho Arénástól, Orosz Föderációban, Nemzeti Bank, Juhász Péter, Robin Hood, Jávor Benedek, Tell Vilmos, Tell Vilmosnak, Magyar Időket, Andy Vajna, Orbán Viktorra,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 26  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Tavasz  Minden gyerek jó.  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Az udvariasság alapja: önismer...  Alvó cica  Gárdonyi Géza - Április végén  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  A lelki élet nem arról szól, ....  A lelki élet nem arról szól, ....  Jó éjt  Ez a jó az alvásban.  Ázzal aki csak szép  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam  Maradék idő  Beney Zsuzsa  Föld napja április 22  A föld szépségéért  Az Európai Unió is foglalkozik...  Egyszerűen  Emlék  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gárdonyi Géza - Április végén  Ez a jó az alvásban.  Amit átélünk,  A lelki élet nem arról szól, ....  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Mosolyogtál már ma?  Nehezen engedem  Föld napja április 22  A lelki élet nem arról szól, ....  Föld napja április 22  Jó éjszakát  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam  Esti kép  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Gaál Viktor gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Miért nem menti meg Jézus...  Beney Zsuzsa - Álom  Próbálkozni kell ahhoz,  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Esti kép  Ünnepelj csak  802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A lelki élet nem arról szól, ....  Ma  Emlék  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  Emlék  Idézetek a barátságról  Mosolyogtál már ma?  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam Gizike bar...  Szent György nap  Föld napja április 22  képre írva  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál...  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 26  Facebookon kaptam Gizike bar...  Ma  Szép estét kedves látogatóimna...  Irgalom és ítélet  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam Gizike bar...  Búzaszentelés 
Bejegyzés Címkék
nyugati világ, miénk volt, ország közös, felcsúti gázszerelő, kormányfő első, magyar városi, ilyen udvari, kormányfő strómanja, szotyolát maga, médiabirodalom megvásárlása, parlamentben vehemensen, strómanokkal tenni, kirúgott Simicska, szerencsétlen gázszerelő, cégeiből vett, megveszekedett vasat, jelentéktelen summát, állami pénzeket, ominózus milliárdot, szemére hánytak, egykori kisember, vagyona része, ominózus milliárd, megbízója zsebébe, bánatos szerelmetes, strómanságban annyira, hülye szokása, éves nyereségéből, bankók számát, magyar állampolgárral, sötét felcsúti, egyébként jogosan, milliárdokat villával, célra felújított, mindenkori stróman, jelenséget első, állami milliárdok, végén nála, saját részét, kettő érte, német focira, pénz mindig, nemzetgazdaság szintjén, ellopott pénz, nagyon hasznos, 2018-as választást, ellenzéki összefogás, egymással összebarátkozott, győztesek majd, brüsszeli kommunista, egész magyar, Questor kártyavár, orbáni pénzverde, világ egyik, oroszok semmit, végső órára, alapítványai kastélyainak, legyártásához szükséges, döntés nagyon, második unokatestvére, alapítvány pénzéből, kuzin számára, magyar Robin, magyar Tell, felcsúti erdőben, kormányzó őfőméltósága, dolognak szörnyű, magyarok közé, madár &#8211, mindenképpen magyar, egész banzájra, világ zaja, nyugati nagyhatalmakkal, világ maradék, összebarátkozott, megtakarításként, szabadcsapatokat, megrendelésekkel, banánköztársaság, nagyhatalmakkal, devizatartaléka, kiválasztásához, migránssimogató, médiabirodalom, állampolgárral, magyarországon, alkalmazottjai, miniszterelnök, megveszekedett, nemzetgazdaság, próbalandolást, makroökonómiai, leköltségelnék, mikroökonómiai, elszámoltatnak, népszabadságát, maradéktalanul, százmilliárdok, levezetésként, ügyészségétől, heveredhetett, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3816
  • e Hét: 18046
  • e Hónap: 29157
  • e Év: 182653
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.